kezdő oldal

Csúszás mentes járható üveg
Járható üveg acél tartószerkezet
Járható üveg beégetett grafikával
Járható üveg fotókkal
Járható üveg inox tartószerkezet
Járható üveg rejtett világítás
Járható üveg üveg tartószerkezet

járható üveg 1

járható üveg 2

járható üveg 3

járható üveg 4

járható üveg 5

járható üveg 6

járható üveg 7

járható üveg 8

járható üveg 9

járható üveg 10

járható üveg 11

járható üveg 12

járható üveg 13

járható üveg 14

járható üveg 15

járható üveg 16

járható üveg 17

járható üveg 18

járható üveg 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járható üveg kivitelezése

A járható üveg megfelel a kiírt statikai terhelési méretezésnek, és legalább 3 rétegű. A járható üveg felső üvegét edzett üvegből készítjük akkor a karcállósága háromszorosa a float üvegnél. A járható üveg üvegei közt minimálisan 1 cm-t maximálisan 2 cm-t kell tartani biztonsági és szerelési elvárásoknak megfelelően. A járható üveg üvegei közti hézagot fekete neutrális szilikonnal tömítjük.

A járható üveghez acélból, rozsdamentes acélból, üvegből a tartó szerkezetet is elkészítjük, statikai méretezéssel. A járható üveg tartó szerkezetét úgy kell rögzíteni, hogy a burkolathoz képest 1-2 mm-legyen az eltérés.

A járható üveg készítésénél matt fóliával kerül összerakásra az járható üveg üvege, ebben az esetben nem átlátszó. A tériszonyos emberek is biztonsággal használhatják, és a fényt is átereszti az járható üveg.


A járható üveg áttetsző csúszás mentesítéssel is ellátható, mely pontokként, vagy vékony vonalként beégetésre kerül a felső üvegbe. Az járható üvegnél általában használt fehér szinü, de az igényeknek megfeleően lehet színes is.

A járható üvegre felvitt csúszás gátló réteg, nagy kopásálló. A nagyforgalmú bevásárlóközpontban 10 évvel ezelőtt átadott járható üveg egyik üvegét sérülés miatt 5 éve cserélni kellett. A felület minimálisan természetesen kopik, de tartósan fennmarad a járható üveg felületén a réteg.

Üvegfödém kivitelezése a felméréstől

Az alábbi 12 képen látható egy lakott lakásban járható üveg kivitelezése. A járható üveg kivitelezésénel a kapcsolódó villanyszerelési légtechnikai, festés, beépített bútor átalakítási munkákat is elvégezzük garanciával.

Járható üveg kivitelezése

járható üveg 20
járható üveg 21
járható üveg 22
járható üveg 23
járható üveg 24
járható üveg 25
járható üveg 26
járható üveg 27
járható üveg 28
járható üveg 29
járható üveg 30
járható üveg 31