kezdő oldal

üvegajtó oldal

Üvegfal üvegajtó 1

Üvegfal üvegajtó 2

Üvegfal üvegajtó 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üvegfal üvegajtó 4

Üvegfal üvegajtó 5

Üvegfal üvegajtó 6

Üvegfal üvegajtó 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üvegfal üvegajtó kivitelezésénél figyelembe vesszük a helyi adottságokat. Az üvegfal üvegajtó vasalatait úgy válasszuk ki, hogy egyensúlyban legyen a környezetével.

Az edzett üvegfal üvegajtó készülhet különböző üvegekből, float üvegből, anyagában szinezett parsol float üvegből, ( bronz, szürke, zöld, kék ), vagy savmart teli esetleg mintás üvegből.

Az üvegfal üvegajtó belső terek leválasztásakor biztosítja a fényt a leválsztott helységekben is. Az üvegfal üvegajtó mellett nem kell mesterséges fény mellett dolgozni.

A pontmegfogásos edzett üvegfal, üvegajtó kivitelezéséhez különbözö pontmegfogók állnak rendelkezésre. Az edzett üvegfal, üvegajtó kialakítása egyedi alakzatok megvalósítására is módot ad melyhez szinte csak a képzelete ad határt az üvegfal üvegajtó készítéséhez. Az üvegfal üvegajtó lehet, tolóajtó, lengőajtó. nyíló ajtó.

Az üvegfal és üvegajtó a hangszigetelés érdekében kerülnek kivitelezésre, és a belseje szerelhető reluxával, mely a helység leválasztását teszi tökéletessé. Ez teszi lehetővé az alumíium tokba záródó üvegajtó.

Az üvegfal üvegajtó használható emblémák reklámok megjelenítésére dekor fóliával kivitelezhető, mely időszakonként lecserélhető az adott igénynek megfelelően az üvegfal, üvegajtó felületein.

Az üvegfal üvegajtó készülhet hőszigetelő verzóban, mely télikert oldalfalának, homlokzati üvegként, portálszerkezetek üvegeként nyújt megrendelőinknek hasznos egyedi megvalósítást.Az edzett üvegfal üvegajtó biztosítja a használók testi épségének biztonságát baleset esetén. Az üvegfal üvegajtó biztonsági ragasztott üvegből is kivitelezhető, Az íves felületeknél a hajlított ragasztott üveget alkalmazzuk. Az íves üvegfal üvegajtó ívjének megfelelő sablont is elkészítjük az üveg hajlításához.

 

Üvegfal üvegajtó 8
Üvegfal üvegajtó 9
Üvegfal üvegajtó 10
Üvegfal üvegajtó 11
Üvegfal üvegajtó 12
Üvegfal üvegajtó 13
Üvegfal üvegajtó 14
Üvegfal üvegajtó 15