Kezdő oldal

zuhany üvegajtó oldal

Zuhany üvegajtó 1

Zuhany üvegajtó 2

Zuhany üvegajtó 3

Zuhany üvegajtó 4

Zuhany üvegajtó 5

 

 

 

 

 

Zuhany üvegajtó 6

Zuhany üvegajtó 7

Zuhany üvegajtó 8

Zuhany üvegajtó 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az zuhany üvegajtó pontmegfogásos, és sines rögzítéssel korr acél vasalatokkal szálcsiszolt, és fényes felülülettel kivitelezzük. A zuhany üvegajtó matt felületü üvegei savmart teli, vagy mintás felülettel készítjük, mely nem vonza a port, mint a homokfújt üveg

A zuhany üvegajtó üvegek lehetnek az igénynek megfelelően szines (anyagában szinezett parsol üveg bronz, zöld, szürke, kék ), reflexiós üvegekből a mintakollekció alapján. A zuhany üvegajtóhoz használt üvegek biztonságiak, edzett üvegek, vagy ragasztott üvegek. A zuhany üvegajtó pánt vasalatok + - 15 fokról behúzzák a zuhany üvegajtót. A zuhany üvegajtó pántok fényes felülettel. A zuhany üvegajtóhoz katedrál üveget is használhatunk. A zuhany üvegajtó készítése helyszíni méret ellenörzés után.

Az zuhany üvegajtó vízzárására szilikon profilokat használjunk. Mágneses profilt is használhatunk a zuhany üvegajtókhoz. A szlikon profilokat a zuhany üvegajtókon hasznos 5-6 évente kicserélni. A zuhany üvegajtóhoz használt vasalatok közép árkategóriások. A zuhany üvegajtóhoz használt vasalatok jól birják a vizes környezetet. A zuhany üvegajtó magassági méreténél vegyük figyelembe a használók test magasságát, a kényelmes használat érdekében.

 

 

 

 

Zuhany üvegajtó 10
Zuhany üvegajtó 11
Zuhany üvegajtó 12
Zuhany üvegajtó 13